Суміш без глютену "Тостовый хліб" 860г
140 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 260 грн
- Готово до відправки
- Код: 4820232390047
- +380 (44) 465-99-95
Суміш для випікання хліба без глютену «Тостовий хліб» від «SunnyGoga» зроблена з борошна бурого рису, сочевиці і кукурзного крохмалю. Не містить камедей, консервантів, промислових емульгаторів, поліпшувачів і стабілізаторів. Проста та зручна у використанні, не вимагає застосування додаткових компонентів.
Можна випікати хліб і хлібобулочні вироби на дріжджах, заквасці, кондитерські вироби з розпушувачем, бісквіти, формові, підові та в хлібопічі.
У складі багато рослинної клітковини подорожника, бамбука та яблука, це знижує глікемічний індекс виробів. Винятково позитивні відгуки від хворих із целіакією й цукровим діабетом
Рекомендований рецепт:
300 гр смеси, 350 мл води, 3 гр пресованих дріжджів, 6 г солі, 3 г цукру
Замісити тісто, дати підійти 2-3 години, випікти.
Склад: борошно сочевиці, бурого рису, кукурудзяний крохмаль, рослинна клітковина (подоріжника, яблучна)
Енергетична цінність 100 г продукту: 349 ккал, білки — 10,4 гр, жири – 3,57 гр, вуглеводи — 68,8 гр
рецепт тіста булок для бургерів:
300 гр суміші, 1 яйце, 4 гр прессов дріжджів, 10 гр цукру, 6 гр солі, 260-300 мл води. Починаємо замішувати тісто, але воду додаємо не всю одразу, орієнтуємося на тісто. Треба отримати не дуже туге й не дуже рідке. Робимо булки (невеличкі кулі), розстоюємо 1,5-2 години, випікаємо при 180*С приблизно 30 хв
*якщо виникають труднощі або зауваження, пишить, будь ласка, у вайбер 06740908О7, відповідаємо миттево
**Також проводимо онлайн навчання за доступними цінами (як вивести закваску, зробити суміш самостійно, як пекти хліб) для запису - також у вайбер
- Ціна: 140 ₴